GESLOTEN GASHAARDEN INFORMATIE

lees hier meer over onze gesloten modellen

GESLOTEN GASHAARDEN VAN BOLEY

Gesloten gashaarden die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar er ook nog eens erg fraai uitzien en een groot gebruiksgemak hebben.

Bij Boley kunt u de gesloten gashaard kopen die u zoekt. Ons brede assortiment moderne gesloten gashaarden bestaat uit horizontale gashaarden, verticale gashaarden, hoekhaarden, haarden die als roomdivider kunnen gebruikt worden en ga zo maar door. U kunt steeds rekenen op een perfecte gashaard, modern en mét een prachtig design.

Algemeen technische informatie

Onze gesloten gas haarden beschikken over de meest hoogwaardige branders en uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Al onze modellen worden uitgevoerd met een afstandsbediening waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt verhoogt.
Daarnaast zijn er tal van opties om uw gesloten gashaard te personaliseren volgens uw wensen en smaak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een binnenbekleding uit metaal of een spiegelwand. En qua decoratie gaan de keuzes van grote en kleine keien tot saphir, diamond en hout. Kortom, de mogelijkheden voor onze gesloten gashaarden zijn enorm uitgebreid!
gesloten gashaard Boley

Gesloten gashaarden van Boley

Wilt u een overzicht van onze fraaie gesloten gashaarden? Klik op deze knop en laat u inspireren door onze ontwerpen!