EEN OPEN GASHAARD DIE COMPLEET AAN UW WENSEN VOLDOET

met een open gashaard geniet u van de warmte én de gezelligheid van een haard

Prachtige gas openhaarden van Boley

Met een gas openhaard geniet u van de warmte en gezelligheid van de haard, met het gemak van gas. De gas openhaarden van Boley staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en het unieke design, aangepast naar de wensen van onze klanten. Wanneer u wenst dat uw wensen en eisen worden nageleefd, werken wij graag met u in overleg om het beste resultaat te behalen. Hierbij wordt bepaald welke sfeer er wordt gecreëerd. Hierna wordt er gekeken naar de technische aspecten. Bent u hier eenmaal tevreden mee, dan worden monsters en kleurwaaiers gebruikt om de definitieve uitvoering te kiezen. Aarzel niet een afspraak te maken om de mogelijkheden met ons te bespreken.

open gashaard

Een open gashaard

De fysieke en emotionele warmte van een openhaard op gas zorgt dat veel mensen op een perfecte manier tot rust kunnen komen. Met meer dan 40 jaar ervaring kan Boley Openhaarden u op een professionele manier helpen. Er is enorm veel mogelijk op de gebieden van design, kleur, materiaal gebruik en warmte techniek. Wij zetten uw verwachtingen voorop wanneer u er voor kiest een open gashaard aan te schaffen. Met ons beschikbare assortiment en de mogelijkheid uw wensen realiteit te maken, weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Met Boley Openhaarden behaalt u de unieke sfeer

Neem direct contact op met Boley Openhaarden wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor ophaarden die op gas werken. U kunt een afspraak maken om bij ons of onze exclusieve dealers langs te komen en de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze diensten dan bent u in dat geval altijd welkom ons per e-mail of telefoon te benaderen.