1

Hoog Design

Hoog is dé site waar u inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Inspiratie door realisatie met een moderne, klassieke of landelijke woonstijl. Bewonder talloze woonideeën zonder de weg kwijt te raken, doe interieur inspiratie op en ontmoet de interieurarchitecten en partners die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de prachtige ontwerpen.

2

Obly

OBLY is hét interieurplatform van de Benelux waar professionals en interieurliefhebbers elkaar ontmoeten en hun passie voor vakmanschap en design met elkaar delen.
Heb je je oog laten vallen op een leuk woonidee? Dan ben je bij OBLY aan het juiste adres.

3

Homify

Homify is een onafhankelijk platform for architectuur, binnenhuisarchitectuur, interieurontwerp en constructie. Homify legt een verbinding tussen de eindgebruiker en professionals over heel Nederland.

4

Excellent Wonnen & Leven

Excellent Wonen & Leven staat voor buitengewone smaak en klasse. Het Excellent magazine en de Excellent Luxury Living Events laten je kennismaken met de beste interieurarchitecten en de meest exclusieve merken die Nederland te bieden heeft. Kwaliteit is het toverwoord.

5

The Art of Living

Woon- en lifestylemagazine “the art of living” wordt sinds 2001 in Nederland en vanaf 2006 in Nederlandstalig België uitgebracht. In eerste instantie als woonmagazine, later gecombineerd met lifestyle. “the art of living” biedt ruimte aan reportages van prestigieuze nieuwbouwprojecten, bijzondere gebouwen en woningen, de nieuwste trends wat betreft interieur en tuinarchitectuur, en is tevens gericht op mode, sieraden, beauty en health.

6

Stijlvol Wonen

Bij Stijlvol Wonen kom je thuis in een pure, warme en tijdloze woonstijl. We nemen je elke editie mee naar een selectie inspirerende interieurs. De huisstylisten van Stijlvol Wonen tonen in uitgebreide dossiers hoe je elke ruimte in en om het huis aankleedt volgens de nieuwste trends, met spraakmakende merken en een verfijnd gevoel voor stijl.

7

Uw Haard

Glossy haardenmagazine en website. Sinds jaar en dag het naslagwerk voor de comsument op het gebied van haarden en houtkachels. Alles over inbouwhaarden, gashaarden, cv haarden, pelletkachels, speksteenkachels, vrijstaande kachels, doorkijkhaarden, hanghaarden, hoekhaarden, liftdeurhaarden, elektrische haarden, houtgestookte- en gasgestookte haarden, inbouwhaarden en schouwen.

8

Villa d' Arte

Het lifestylemagazine Villa d’Arte biedt 6x per jaar inspiratie voor levensgenieters. Villa d’Arte brengt iedere uitgave de mooiste interieurs, bestemmingen en hotspots in binnen- en buitenland. Een uitgebreide cultuuragenda met daarin een zeer compleet overzicht van de meest relevante exposities, beurzen en optredens.

9

Residence

Residence is het magazine over interior design, kunst en reizen, gedreven door kwaliteit en orginaliteit, met een internationale focus, een spannende, hedendaagse mix van stijlen en het meest actuele exclusieve huizenaanbod.

Residence -sinds 1987- is inmiddels uitgegroeid tot een actief merk met tal van activiteiten. Op het gebied van print, online en events.

LAAT UW VRAAG ACHTER EN ONS VERKOOP TEAM ANTWOORDT BINNEN TWEE WERKDAGEN.


    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze privacy-en cookieverklaring