Boley Media Partners

Boley Media Partners
1024 576 Boley Exclusieve Openhaarden - Sinds 1970
Boley in de bladen

Boley haarden kom je niet alleen tegen in onze showrooms. Ook op verschillende beurzen en in de fijnere interieurbladen zijn we vertegenwoordigd. Zo vind je ons al enkele jaren terug in de bladen Stijlvol Wonen, Excellent Wonen & Leven en The Art of Living. Vaak worden de Boley haarden gebruikt in de projecten die worden uitgelicht. De andere keer staan we erin met een pagina grote advertentie. Boley staat voor design, vakmanschap en oog voor detail, net als deze magazines. Voor ons dé perfecte manier om ons te presenteren.

Boley op internet inspiratie platforms

Inmiddels wordt Boley ook alweer enige tijd gepresenteerd op diverse interieur platforms op het internet. Platforms die de dezelfde kernwaarden als Boley en de hierboven genoemde bladen nastreven. Deze platforms zijn de ideale bron voor inspiratie op het gebied van interieur en exterieur. Je vindt er uiteenlopende informatie en voorbeelden voor je gehele huis. Neem eens een kijkje op Hoog Design, Obly of Homify.

Omdat wij erg blij zijn met de manier waarop wij gepresenteerd worden in deze diverse media vonden wij het hoog tijd om ook op deze website iets terug te doen voor onze media partners. Vandaar dat wij een nieuwe pagina hebben gemaakt waarin de Boley Media Partners mooi worden uitgelicht. Veel plezier!